Suhomontažni materiali

Materiali, ki jih uporabljamo za suhomontažno gradnjo sten, stropov, tal, mansard, poslovnih prostorov, ...

knauf Knauf in Rigips sta suhomontažna sistema, primerna za profesionalno in individualno gradnjo. Njihov moto je: suho, čisto in poceni od kleti do strehe.
rigips Knauf in Rigips sta suhomontažna sistema, primerna za profesionalno in individualno gradnjo. Njihov moto je: suho, čisto in poceni od kleti do strehe.
armstrong Spuščeni stropi Armstrong so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, letališča, kinodvorane, gledališča, bazene, športne dvorane ter povsod tam, kjer je to potrebno.
tervol Tervol je okolju in človeku prijazen material. Osnovni surovini pri proizvodnji Tervola sta kamenini diabaz in amfibolit. S taljenjem teh dveh kamenin in z njunim razvlaknjevanjem dobimo vlakna kamene volne.
fermacell Fermacell plošče so gradbene plošče, ki se lahko uporabljajo v vlažnih prostorih, obenem pa nudijo tudi protipožarno zaščito. Ponujajo maksimalno stabilnost, zvočno ter toplotno izolacijo.
isover Mineralna volna ISOVER je zelo lahka. Po zaslugi komprimiranja 6:1 varčno izrablja prostor pri prevozu in na gradbišču.
ursa Ursa je izolacija iz steklene volne.
velux Podjetje VELUX se ukvarja s proizvodnjo strešnih oken in je širom po svetu znan po visoki kvaliteti in trajnosti svojih proizvodov. Strešna okna VELUX nudijo toliko možnosti, kolikor si jih lahko zamislite.
actis TRI-ISO SUPER 9 je tanek večplastni izolacijski material z visoko odbojnostjo za izolacijo ostrešij. Poleti preprečuje pregrevanje notranjosti, saj se toplota, ki jo izžareva streha odbija ven. Pozimi pa zadržuje toploto v notranjosti.
wedi Wedi inovativni izdelki za rešitve v mokrih prostorih. Wedi gradbene plošče so sestavljene iz modrega jedra iz ekstrudiranega polistirola, ki je obojestransko armirano s steklenimi vlakni in prevlečeno s tanko plastjo malte.
cetris Cementno iverna plošča CETRIS® je kakovostni gradbeni material z izrednimi lastnostmi, namenjen za sistem talnih oblog, podstrešne gradnje, strešne nadgradnje, fasade s sistemom prezračevanja, protipožarno uporabo, stropne obloge, nosilne in prečne stene ter vrtno opremo.
betonyp Cementno iverne plošče so izdelane iz borovih iveri z dodatkom hidravličnega veziva (portland cementa) ter kemičnega dodatka.
Plošče BETONYP® so zato lažje od tradicionalnih gradbenih materialov ter odporne na vremenske vplive in proti zmrzovanju.

GP MAL d.o.o.
Goričica pri Ihanu 1b
SI - 1230 Domžale

Tel: +386 (0) 40 753 883

info@zakljucna-dela.com